500 gram kippenlever                               Voor 1 cake
75 ml zonnebloemolie
275 gram bloem
3 eieren
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel knoflookpoeder

Mix de lever met de olie en de eieren in een blender of keukenmachine tot het geheel vloeibaar is. Giet het mengsel in een kom en voeg de bloem, het bakpoeder en het knoflookpoeder toe.
Mix het geheel met een handmixer op de hoogste stand in drie minuten tot een mooi beslag.
Vet een cakeblik in met een beetje olie en vul het voor tweederde met het beslag.
Zet de cake veertig minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Je kunt controleren of de cake gaar is door er een satéprikker in te steken. Wanneer deze er schoon uit komt is de cake gaar.
Laat de cake vijf minuten in het blik afkoelen voordat je hem eruit haalt.
Home Bestellen Inkijkexemplaar Recepten In de media Stel een vraag! Contact "Gezond koken voor honden" Nog meer leuke boeken